Trouwen op het water trouwen op een boot

Trouwen op een boot

Gaat u trouwen? Allereerst van harte gefeliciteerd. En nu druk aan de gang met de voorbereidingen. Heeft u al eens gedacht aan trouwen op het water? Nee? Dan laten wij van Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie u graag kennismaken met onze uitgebreide mogelijkheden. Maak van uw bruiloft een onvergetelijke dag op het water door te trouwen op een boot, op onze boot.

Lees verder »

Trouwen op een partyboot in Drachten Friesland

Zoekt u een partyschip in Drachten? U kunt trouwen op De Harmonie, een prachtig partyschip dat zorgt voor een onvergetelijke dag. Op de dag van uw bruiloft dient alles tot in de puntjes verzorgd te zijn. Ons schip sluit daar uitstekend op aan. Wij zorgen met het partyschip in Drachten voor een geweldige dag op het water, zowel voor u als voor uw gasten. Wilt u de trouwplechtigheid op het water laten voltrekken, daar het feest organiseren of zorgen voor een geslaagde receptie? Wij bieden u de verschillende mogelijkheden, ons partyschip in Drachten is daarvoor beschikbaar.

Lees verder »

Trouwen op een boot in Friesland

Bedankt dat u interesse heeft in Rondvaartbedrijf Harmonie. Wilt u een prijsopgave aanvragen, een vraag stellen over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in, wij zullen daarna contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken.

Lees verder »

Themafeest of personeelsuitje op het water in Friesland

Een personeelsuitje op het water in Friesland organiseren? U bent van harte welkom bij Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie. Ons schip biedt een ruime capaciteit. We zorgen voor rondvaarten en feesten op de Friese meren. Gek op het water of actief in de regio en op zoek naar een toepasselijk personeelsfeest of themafeest op het water? Een rondvaart over de Friese meren vormt dan een uitstekende keuze. We hebben sinds 1931 ervaring met rondvaarten en hebben met De Harmonie een mooi schip tot onze beschikking dat geschikt is voor 20 – 150 personen.

Lees verder »

Personeelsfeest in Leeuwarden voor diverse bedrijven

Een personeelsfeest in Leeuwarden organiseren? U bent van harte welkom op De Harmonie. Het schip biedt een ruime capaciteit. We zorgen voor rondvaarten en feesten op de Friese meren. Gek op het water of actief in de regio en op zoek naar een toepasselijk personeelsfeest in Leeuwarden? Een rondvaart over de Friese meren vormt dan een uitstekende keuze. We hebben sinds 1931 ervaring met rondvaarten en hebben met De Harmonie een mooi schip tot onze beschikking dat geschikt is voor 20 – 150 personen.

Lees verder »

Partyboot huren Friesland

Bent u voor een familiefeest, personeelsfeest of bruiloft op zoek naar iets unieks, iets bijzonders? Iets waar nog jarenlang over nagepraat gaat worden? Kies er dan voor om een partyboot te huren in Friesland. Voor het huren van een partyboot bent u bij Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie aan het juiste adres. En door onze jarenlange ervaring, omdat we al sinds 1931 bestaan, weten wij als geen ander hoe een feestje op het water eruit moet zien. Ervaar het zelf en neem vandaag nog contact met ons op.

Lees verder »

Een boottocht als bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje? Wat dacht u van een heerlijke rondvaart over de Friese meren. Een uitje dat uw personeel niet snel zal vergeten. Een boottocht als bedrijfsuitje kunt u het hele jaar door bij Party & Rondvaartbedrijf de Harmonie boeken. U kunt dan opstappen in Drachten.

Lees verder »

Dagtocht voor een rondvaart door Friesland

Een rondvaart door Friesland organiseren? Onze dagtochten zijn daar uitstekend voor geschikt. U heeft de keuze uit verschillende dagtochten, waarmee we u graag het mooiste van de provincie laten zien. Wilt u bijvoorbeeld een rondvaart maken door De Alde Feanen? U kunt zich telefonisch opgeven of ons een email sturen.

Lees verder »

Bedrijfsuitje in Heerenveen en andere gezelschappen

Tijd voor een bedrijfsuitje in Heerenveen of omgeving? Wilt u graag de Friese meren op om de provincie vanaf de mooiste kant te bewonderen? We verzorgen bedrijfsuitjes voor bedrijven uit de regio en voor bedrijven uit de rest van Nederland. Zoekt u met de familie of een groep vrienden naar een geschikt dagje uit? Onze rondvaarten zijn goed geschikt als bedrijfsuitje in Heerenveen, daarnaast zijn we andere gezelschappen vanaf 20 personen graag van dienst.

Lees verder »

Bedrijfsuitje Friesland rondvaart Friesland

Wanneer u een bedrijfsuitje in Friesland wilt organiseren of een partyboot wilt huren voor een dagje uit in Friesland, dan nodigen wij u uit om met Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie contact op te nemen! Wij vinden het belangrijk dat u van een geweldige dag op het water kunt genieten met uw collega’s of heerlijk los kunt gaan met uw vrienden of familie! Van een rondvaart in Friesland op de prachtige Friese Meren tot een themafeest of compleet verzorgde avond met eten en livemuziek. Onze mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees verder »