Barbecue op het water vanuit Sneek

Barbecue op het water vanuit Sneek

Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie is een echt begrip in de regio. We verzorgen namelijk al sinds 1931 rondvaarten en feesten over de Friese meren. Zo kunt u bij ons onder andere genieten van een heerlijke uitgebreide barbecue op het water met de opstap in Sneek.

Een barbecue op de boot

Een gezellige barbecue op onze boot, een uitje dat u niet snel zult vergeten. De Harmonie is een rondvaartboot geschikt voor 20 tot 150 personen. De achtersalon kan met mooi weer helemaal open waardoor een zonnedek ontstaat. Ideaal voor een barbecue. Bekijk onze tarieven voor een barbecue op de boot.

Arrangementen en grote groepen

Ook voor grotere gezelschappen is het mogelijk om een dagje op onze boot te vertoeven en te genieten van een barbecue op het water. Zo verzorgt Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie uw:

  • Bedrijfsfeest of teamuitje
  • Bruiloft
  • Familiefeest
  • Verjaardagsfeest of jubileum

Uw feest wordt volledig georganiseerd inclusief barbecue, live muziek en keurige bediening.

Trouwen en barbecuen op het water

Gaan jullie trouwen en willen jullie een bruiloft in een prachtige setting en een relaxte sfeer? Na de huwelijksvoltrekking varen jullie met het gezelschap over de Friese Meren, waar jullie bijvoorbeeld van een uitgebreide barbecue kunnen genieten. Maar ook een buffet of Friese koffietafel behoort tot de mogelijkheden. Lees meer over onvergetelijk trouwen op het water.

Contact en vragen

Heeft u zelf een idee of wilt u weten welke mogelijkheden wij nog meer bieden? Neem contact met ons op. Bel ons op 0512 512 791 of mail naar [email protected]. Ook kunt u het contactformulier invullen om uw vraag te stellen of een reserveringsverzoek te doen.