Bedrijfsfeest op het water in Friesland

Bedrijfsfeest op het water in Friesland

Wilt u een bedrijfsfeest, themafeest of personeelsuitje vieren op het water in Friesland? Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie staat voor u in Drachten klaar!

Als u een bedrijfsfeest, personeelsuitje of themafeest wilt organiseren op het water, dan bent u bij Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie in Drachten aan het juiste adres! Wij maken het namelijk mogelijk om van een geweldige dag op het water te genieten met uw vrienden, familie of collega’s! Wij werken altijd klantgericht. Wij streven er naar om zo samen met u een passende oplossing te vinden. Aarzel niet en maak gebruik van ons contactformulier om contact op te nemen.

Wij helpen u met het organiseren van uw personeelsuitje, bedrijfsfeest of themafeest op het water in Friesland

Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie uit Drachten helpt u graag met het organiseren van een themafeest, personeelsuitje of bedrijfsfeest op het water. Wij verzorgen namelijk op maat gemaakte feesten, dagtochten en rondvaarten. Zo weet u zeker dat uw evenement geheel naar wens verloopt. Het is altijd mogelijk om een luxe uitgebreid warm buffet of een Friese koffietafel combineren met uw feest. Klantvriendelijkheid, kwaliteit, persoonlijke aandacht en het meedenken met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Al sinds 1931 helpen wij met het verzorgen van unieke evenementen dus aarzel niet onze hulp in te schakelen.

Bedrijfsfeest op het water Friesland? Neem gerust contact met ons op

Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie staat klaar om u te helpen met uw feest. U kunt ons op verschillende manieren contacteren. Zo kunt u bellen met 0512 – 512791, een e-mail sturen naar [email protected] of gebruik maken van het contactformulier. Wij staan u graag te woord of helpen u met het vinden van de ideale vorm van uw evenement!