Partyboot huren Friesland

Partyboot huren Friesland

Bent u voor een familiefeest, personeelsfeest of bruiloft op zoek naar iets unieks, iets bijzonders? Iets waar nog jarenlang over nagepraat gaat worden? Kies er dan voor om een partyboot te huren in Friesland. Voor het huren van een partyboot bent u bij Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie aan het juiste adres. En door onze jarenlange ervaring, omdat we al sinds 1931 bestaan, weten wij als geen ander hoe een feestje op het water eruit moet zien. Ervaar het zelf en neem vandaag nog contact met ons op.

Een partyboot huren in Friesland? Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie!

  • Maak uw feest helemaal compleet met livemuziek in de vorm van een dj of een band
  • Een partyboot huren vanaf 20 tot 150 personen
  • Persoonlijke aandacht, kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel
  • Een gezellige bar, salons met losse tafels en stoelen en een geluidsinstallatie staan tot uw beschikking
  • Door onze verwarmde salons is onze partyboot het hele jaar door te huren

Partyboot huren in Friesland met alles erop en eraan?

Wanneer u van plan bent om een partyboot te huren in Friesland, moet u het natuurlijk wel goed doen. Bij Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie kunt u een partyboot huren met alles erop en eraan. Van een mooie rondvaart over de prachtige Friese Meren tot een luxe Friese koffietafel, een uitgebreid warm buffet of een compleet verzorgde avond met barbecue. En natuurlijk live muziek in de vorm van een dj of een band. Wij denken graag met u mee!

Partyboot huren Friesland voor kleine en grote gezelschappen

Onze partyboot kunt u huren in Friesland voor zowel kleine als grote gezelschappen. Een intieme familiedag, een bedrijfsfeest of een bruiloft op de planning? Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Samen maken we er een onvergetelijke dag van. Meer weten over onze mogelijkheden of een datum vastleggen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.