Bedrijfsuitje Friesland rondvaart Friesland

Bedrijfsuitje Friesland rondvaart Friesland

Wanneer u een bedrijfsuitje in Friesland wilt organiseren of een partyboot wilt huren voor een dagje uit in Friesland, dan nodigen wij u uit om met Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie contact op te nemen! Wij vinden het belangrijk dat u van een geweldige dag op het water kunt genieten met uw collega’s of heerlijk los kunt gaan met uw vrienden of familie! Van een rondvaart in Friesland op de prachtige Friese Meren tot een themafeest of compleet verzorgde avond met eten en livemuziek. Onze mogelijkheden zijn eindeloos.

Een leuk bedrijfsuitje in Friesland? Kies voor een rondvaart in Friesland!

  • Vanaf 20 tot 150 personen
  • Maatwerk staat bij ons voor uw bedrijfsfeest op het water centraal
  • Van een rondvaart in Friesland tot een compleet verzorgde dag inclusief barbecue en live muziek
  • U kunt het hele jaar door gebruik maken van Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie
  • Kwaliteit, persoonlijke aandacht en meedenken met onze klanten staat centraal

Van een rondvaart in Friesland tot het huren van een partyboot voor uw bedrijfsuitje

Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie staat voor u klaar om u te helpen met het organiseren van een rondvaart voor uw bedrijfsuitje in Friesland. Maar u kunt bij ons ook bijvoorbeeld een partyboot huren. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verzorgen van op maat gemaakte feesten, dagtochten en rondvaarten. Op deze manier kunt u er op vertrouwen dat uw evenement geheel naar wens verloopt. Wij maken het bovendien mogelijk om een luxe uitgebreid warm buffet of een Friese koffietafel te combineren met uw evenement.

Bedrijfsuitje Friesland rondvaart Friesland? Wij denken graag met u mee!

Het is niet zo eenvoudig om jaar in jaar uit een origineel en bijzonder bedrijfsuitje in Friesland te organiseren. Daarom denken wij van Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie graag met u mee. Wij kunnen en mogen wel spreken van een jarenlange ervaring, aangezien we al sinds 1931 bestaan. Bent u benieuwd naar onze uitgebreide mogelijkheden of heeft u een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!