Een boottocht als bedrijfsuitje

Een boottocht als bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje? Wat dacht u van een heerlijke rondvaart over de Friese meren. Een uitje dat uw personeel niet snel zal vergeten. Een boottocht als bedrijfsuitje kunt u het hele jaar door bij Party & Rondvaartbedrijf de Harmonie boeken. U kunt dan opstappen in Drachten.

Bedrijfsuitje: arrangement met rondvaart

De Harmonie is een rondvaartboot die van alle gemakken voorzien is en ruimte biedt aan 20 tot wel 150 personen. Hierdoor is het voor ons geen punt om arrangementen voor grote gezelschappen te verzorgen. Zo kunt u bij ons genieten van verschillende arrangementen op het water:

  • Barbecue en buffetten
  • Gebak, lunch en koffie
  • Borrelhapjes
  • Dagtochten
  • Arrangementen op maat

Een onvergetelijk bedrijfsuitje, een boottocht met De Harmonie

Weer of geen weer, een rondvaart met De Harmonie is altijd een goed idee voor een bedrijfsuitje. U bent er even helemaal uit met uw personeel of collega’s. Lekker genieten in het zonnetje of juist een frisse neus halen. De Harmonie is ingericht met verwarmde salons voor rondvaarten bij kouder weer en een achtersalon die we bij lekker weer open kunnen doen zodat er een zonnedek ontstaat. Bovendien is er een gezellige bar aanwezig, salons met losse tafels en stoelen en een geluidsinstallatie die het feest op gang brengt.

Wat kost het?

Bekijk onze tarieven om een inschatting te maken wat uw bedrijfsuitje en/of personeelsfeest kost. We zijn echter meer dan bereid om een arrangement op maat te organiseren. Hiervoor ontvangt u dan een speciale vrijblijvende offerte. Vul ons contactformulier in wanneer u meer wilt weten. Of bel naar 0512 512 791.