Bedrijfsuitje Friesland

Bedrijfsuitje Friesland

Een partyboot huren voor een rondvaart in Friesland? Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie helpt u ook graag met het organiseren van een bedrijfsuitje-Friesland!

Wanneer u een Bedrijfsuitje in Friesland wilt organiseren of een partyboot wilt huren voor een dagje uit in Friesland, dan nodigen wij u uit om met Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie contact op te nemen! Wij vinden het belangrijk dat u van een geweldige dag op het water kunt genieten met uw collega’s of heerlijk los kunt gaan met uw vrienden of familie! Wij zijn altijd bezig met klantgericht werken. Wij streven er naar om zo samen met u een passende oplossing te vinden. Wacht daarom niet om gebruik te maken van ons contactformulier en neem contact met ons op.

U kunt bij ons een partyboot huren in Friesland maar ook een andere boot voor een rondvaart tijdens uw bedrijfsuitje

Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie staat voor u klaar om u te helpen met het organiseren van een rondvaart voor uw bedrijfsfeest, maar u kunt bij ons ook bijvoorbeeld een partyboot huren! Wij hebben ons gespecialiseerd in het verzorgen van op maat gemaakte feesten, dagtochten en rondvaarten. Op deze manier kunt u er op vertrouwen dat uw evenement geheel naar wens verloopt. Wij maken het bovendien mogelijk om een luxe uitgebreid warm buffet of een Friese koffietafel te combineren met uw evenement. Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie heeft klantvriendelijkheid, kwaliteit, persoonlijke aandacht en het meedenken met onze klanten hoog in het vaandel staan. Wij helpen al sinds 1931 met het verzorgen van unieke evenementen. U bent altijd welkom om gebruik te maken van onze jarenlange ervaring en prachtige boten!

Bedrijfsuitje Friesland? Wij staan voor u klaar!

Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie helpt u graag om uw bedrijfsuitje of feest geheel naar wens te krijgen. Wij zijn op verschillende manieren te contacteren. Het is mogelijk om te bellen met 0512 – 512791, u kunt een e-mail naar [email protected] of gebruik maken van het contactformulier. Wij staan u graag te woord of helpen u met het vinden van de ideale vorm van uw evenement!