Trouwen op een partyboot in Drachten Friesland

Trouwen op een partyboot in Drachten Friesland

Zoekt u een partyschip in Drachten? U kunt trouwen op De Harmonie, een prachtig partyschip dat zorgt voor een onvergetelijke dag. Op de dag van uw bruiloft dient alles tot in de puntjes verzorgd te zijn. Ons schip sluit daar uitstekend op aan. Wij zorgen met het partyschip in Drachten voor een geweldige dag op het water, zowel voor u als voor uw gasten. Wilt u de trouwplechtigheid op het water laten voltrekken, daar het feest organiseren of zorgen voor een geslaagde receptie? Wij bieden u de verschillende mogelijkheden, ons partyschip in Drachten is daarvoor beschikbaar.

Trouwen op een partyboot in Drachten?

Dankzij ons partyschip in Drachten kunt u trouwen op de Friese meren. Een echte fries kent de schoonheid van het water en weet dat de provincie er vanaf een schip prachtig uit ziet. U kunt op verschillende locaties op het water trouwen, wat betekent dat we de officiële plechtigheid kunnen verzorgen. Het gaat dan bijvoorbeeld om het grondgebied van de gemeenten Boarnsterhim, Skarsterland en Smallingerland. U heeft daar officieel de mogelijkheid om elkaar op het water het ja-woord te geven. Wilt u trouwen op het water en zoekt u daarvoor een partyschip in Drachten of omgeving? De Harmonie vormt dan de juiste keuze.

Onvergetelijke dag op een partyschip in Drachten

We zorgen voor een onvergetelijke dag op het partyschip in Drachten. Dat betekent dat we de trouwplechtigheid kunnen laten voltrekken en we het schip daarna bijvoorbeeld kunnen afmeren op een mooie locatie naar keuze. We kennen de verschillende mooie locaties in de diverse gemeenten, waardoor we u daar goed over kunnen adviseren. Na de huwelijksvoltrekking kunnen we bijvoorbeeld een mooie route varen met het partyschip in Drachten, uiteraard afhankelijk van uw specifieke wensen.

Trouwplechtigheid, receptie en feest

Het partyschip in Drachten biedt de mogelijkheid de trouwplechtigheid te voltrekken en is bovendien de ideale locatie voor een receptie. Nodig vrienden, familie en andere bekenden uit voor een mooie tocht over de Friese meren en het natuurschoon dat we rijk zijn in Drachten en omgeving. We zorgen er met het partyschip in Drachten voor dat we de koffie en het bruidsgebak klaarzetten, zodat u daar samen met uw gasten van kunt gaan genieten. Wenst u een uitgebreid warm buffet of wilt u het feest op het water organiseren? Ook daarvoor is De Harmonie als partyschip in Drachten en omgeving uitstekend geschikt.

Het partyschip in Drachten reserveren of meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 0512-512791 of via ons contactformulier, we horen graag van u.