Bedrijfsuitje in Heerenveen en andere gezelschappen

Bedrijfsuitje in Heerenveen en andere gezelschappen

Tijd voor een bedrijfsuitje in Heerenveen of omgeving? Wilt u graag de Friese meren op om de provincie vanaf de mooiste kant te bewonderen? We verzorgen bedrijfsuitjes voor bedrijven uit de regio en voor bedrijven uit de rest van Nederland. Zoekt u met de familie of een groep vrienden naar een geschikt dagje uit? Onze rondvaarten zijn goed geschikt als bedrijfsuitje in Heerenveen, daarnaast zijn we andere gezelschappen vanaf 20 personen graag van dienst.

Geniet samen van de Skûtsjesilen wedstrijden in Friesland of kom gedurende de rest van het jaar naar de mooiste provincie van Nederland. Onze schippers kunnen u goed vertellen over de verschillende routes, waardoor u kunt rekenen op een geslaagde rondvaart.

Rondvaarten sinds 1931

Het bedrijfsuitje in Heerenveen organiseren we op basis van een uitgebreide ervaring. We varen al sinds 1931 over de Friese meren, waardoor onze schippers die als geen ander kennen. We kennen de Friese meren en de wijde omgeving. Dat betekent dat we in overleg een geslaagde route of een dagtocht kunnen samenstellen. We zorgen er op die manier graag voor dat u een mooi stuk van de provincie kunt laten zien. Zoekt u naar een bedrijfsuitje in Heerenveen waarbij u het water op kunt en u toch voldoende ruimte heeft om gezamenlijk activiteiten te ontplooien? De Harmonie is daar uitstekend voor geschikt.

Geslaagd bedrijfsuitje in Heerenveen en omgeving

We zorgen op De Harmonie voor een geslaagd bedrijfsuitje in Heerenveen. We kunnen heel het jaar varen, bijvoorbeeld omdat we een aantal verwarmde salons aan boord hebben. Het betekent dat de temperatuur er nooit te laag zal worden om het water op te gaan. Bovendien kunnen we er met de overdekte delen voor zorgen dat ook regen geen roet in het eten kan gooien. We organiseren het bedrijfsuitje in Heerenveen wanneer u wenst, net als wanneer u zoekt naar een personeelsfeest in een ander deel van de provincie.

Bedrijfsuitje Heerenveen ? De Harmonie voor 20 – 150 personen

Een bedrijfsuitje in Heerenveen organiseren voor een select gezelschap of er met de complete onderneming voor zorgen dat jullie er even tussenuit kunnen? De Harmonie is geschikt voor 20 – 150 personen, we kunnen u op een behoorlijk flexibele wijze van dienst zijn. Het betekent in de praktijk dat we de mogelijkheden graag afstemmen op de manier waarop u er gebruik van wilt maken voor het bedrijfsuitje in Heerenveen. Een bedrijfsuitje in Heerenveen organiseren of vanuit een andere locatie de Friese meren op om iets te vieren? Neem contact op voor meer informatie of geef direct de gewenste datum aan ons door.