Personeelsfeest in Leeuwarden voor diverse bedrijven

Personeelsfeest in Leeuwarden voor diverse bedrijven

Een personeelsfeest in Leeuwarden organiseren? U bent van harte welkom op De Harmonie. Het schip biedt een ruime capaciteit. We zorgen voor rondvaarten en feesten op de Friese meren. Gek op het water of actief in de regio en op zoek naar een toepasselijk personeelsfeest in Leeuwarden? Een rondvaart over de Friese meren vormt dan een uitstekende keuze. We hebben sinds 1931 ervaring met rondvaarten en hebben met De Harmonie een mooi schip tot onze beschikking dat geschikt is voor 20 – 150 personen.

Rondvaarten sinds 1931

We varen sinds 1931 op de Friese meren, wat betekent dat onze schippers als geen ander weten welke route aansluit bij jullie wensen. We verzorgen personeelsfeest in Leeuwarden op maat, waarbij we uiteraard rekening houden met uw specifieke wensen. Zoekt u naar een personeelsfeest op basis van een barbecue met muziek? Een locatie op het water is dan natuurlijk uitstekend geschikt. Friesland is het mooist vanaf het water, wij zorgen ervoor dat u onderweg zelf nergens omkijken naar heeft. Wenst u aan de andere kant een luxe uitgebreid warm buffet of een Friese koffietafel? Wij zorgen voor het personeelsfeest in Leeuwarden dat u wenst.

Geschikt voor 20 – 150 personen

De Harmonie is geschikt voor 20 – 150 personen. Wat dat betreft kunnen we een groot aantal bedrijven goed van dienst zijn met een personeelsfeest in Leeuwarden, letterlijk van klein tot groot. Met een select gezelschap het water op en genieten van de rust en ontspanning? Aan de andere kant een groot personeelsfeest in Leeuwarden organiseren en daarbij ook een stuk varen? We kunnen de achtersalon openen, waardoor er bij mooi weer een groot zonnedek ontstaat. Bovendien zijn er verwarmde salons beschikbaar, waardoor we heel het jaar kunnen zorgen voor een geslaagd personeelsfeest in Leeuwarden. Ook de bar, de salons met losse tafels, de stoelen en uiteraard de geluidsinstallatie aan bod dragen daar op hun eigen wijze aan bij.

Personeelsfeest Leeuwarden op het water

Een personeelsfeest in Leeuwarden organiseren en het liefst het water op? Actief in een ander deel van Friesland en graag varend zorgen voor een geslaagd bedrijfsuitje? Beleef de Skûtsjesilen wedstrijden of ga met uw relaties varen over de prachtige Friese meren. Ons schip is uitstekend geschikt voor een personeelsfeest in Leeuwarden.

Direct een personeelsfeest in Leeuwarden organiseren of meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op 0512-512791 of vul ons contactformulier in, we vertellen u er graag meer over.