Dagtocht voor een rondvaart door Friesland

Dagtocht voor een rondvaart door Friesland

Een rondvaart door Friesland organiseren? Onze dagtochten zijn daar uitstekend voor geschikt. U heeft de keuze uit verschillende dagtochten, waarmee we u graag het mooiste van de provincie laten zien. Wilt u bijvoorbeeld een rondvaart maken door De Alde Feanen? U kunt zich telefonisch opgeven of ons een email sturen.

Dagtocht naar Dokkum of Sloten, Weerribben of Groningen

Daarnaast organiseren we verschillende andere dagtochten voor een rondvaart door Friesland. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagtocht naar Dokkum? We vertrekken vanuit Drachten en varen via Wartena naar Leeuwarden. In het centrum kunnen we even aanleggen zodat u er van boord kunt. Daarna varen we via de Dokkumer Ee en Bartlehiem naar Dokkum. Daar komen we bij vertrek om 09:00 uur rond 15:30 uur aan. Dat betekent dat u nog even de tijd heeft om wat te winkelen of de wandelen. We zorgen per touringcar voor de reis terug naar Drachten waar u bent begonnen.

Een dergelijke rondvaart door Friesland is uiteraard inclusief ontvangst aan boord met koffie of thee en gebak. ‘s Middags zorgen we nog eens voor een uitgebreide Friese koffietafel, zodat het u in ieder geval aan niets tekort zal komen. Benieuwd naar de kosten? Het is een leuke dag uit waarbij u het mooiste van Friesland vanaf het water te zien krijgt.

Liever een dagtocht maken naar Sloten? We zorgen ook in die richting voor een rondvaart door Friesland. Wat dat betreft heeft u de keuze uit verschillende routes. Onze ervaren schippers kunnen u op voorhand meer over de mogelijkheden vertellen en u aangeven wat de kosten voor de rondvaart zullen zijn. We varen vanuit zowel Drachten als bijvoorbeeld Sloten, daarin kunnen we ons flexibel opstellen.

Rondvaart Friesland

Wilt u graag een rondvaart door Friesland? De Harmonie is te huur voor eigen tochten, u kunt het schip huren met gezelschappen vanaf minimaal 20 personen. Uiteraard hebben we een folder met meer informatie beschikbaar en kunnen we u meer vertellen over de routes die de moeite waard zijn.

Interesse in een rondvaart door Friesland en inspiratie opgedaan met onze dagtochten? Neem contact met ons op voor meer informatie, ook als u de Harmonie wilt huren voor een eigen route. We horen graag van u.