Bedrijfsfeest op het water Friesland Drachten

Bedankt dat u interesse heeft in Rondvaartbedrijf Harmonie. Wilt u een prijsopgave aanvragen, een vraag stellen over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in, wij zullen daarna contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken.

Uw bedrijfsfeest op het water in Friesland – Drachten? Dat kan!

  • Vanaf 20 tot 150 personen
  • Maatwerk staat bij ons voor uw bedrijfsfeest op het water centraal
  • Van een compleet verzorgde dag inclusief barbecue en live muziek tot een uitgebreid warm buffet
  • U kunt het hele jaar door gebruik maken van Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie
  • Persoonlijke aandacht en meedenken met onze klanten vinden wij het allerbelangrijkste

Bent u op zoek naar een unieke, bijzondere locatie voor uw bedrijfsfeest in de provincie Friesland? Dan bent u bij Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u een onvergetelijk bedrijfsfeest op het water in FrieslandDrachten. Van een eenvoudige rondvaart tot een mooie dagtocht en van een lekkere Friese koffietafel tot een compleet verzorgde dag inclusief barbecue en live muziek. U leest het al, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bedrijfsfeest op het water Friesland Drachten? Wij denken graag met u mee!

Oké, de keuze voor een bedrijfsfeest op het water in Friesland, Drachten is gemaakt. En nu? Wij van Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie denken graag met u mee. Klantvriendelijkheid, kwaliteit, persoonlijke aandacht en het meedenken met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Al sinds 1931 helpen wij met het verzorgen van unieke evenementen dus aarzel niet onze hulp in te schakelen. Bij ons is namelijk alles maatwerk, zodat u zeker weet dat uw bedrijfsfeest helemaal naar wens verloopt.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een bedrijfsfeest op het water in Friesland, Drachten? Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie staat klaar om u te helpen met uw bedrijfsfeest. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u bellen met 0512 – 512791, een e-mail sturen naar [email protected] of gebruik maken van ons contactformulier. Wij staan u graag te woord of helpen u met het vinden van de ideale vorm van uw evenement!