Themafeest of personeelsuitje op het water in  Friesland

Themafeest of personeelsuitje op het water in Friesland

Een personeelsuitje op het water in Friesland organiseren? U bent van harte welkom bij Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie. Ons schip biedt een ruime capaciteit. We zorgen voor rondvaarten en feesten op de Friese meren. Gek op het water of actief in de regio en op zoek naar een toepasselijk personeelsfeest of themafeest op het water? Een rondvaart over de Friese meren vormt dan een uitstekende keuze. We hebben sinds 1931 ervaring met rondvaarten en hebben met De Harmonie een mooi schip tot onze beschikking dat geschikt is voor 20 – 150 personen.
  • Vanaf 20 tot 150 personen
  • Maatwerk staat bij ons voor uw bedrijfsfeest op het water centraal
  • Van een compleet verzorgde dag inclusief barbecue en live muziek tot een uitgebreid warm buffet
  • U kunt het hele jaar door gebruik maken van Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie
  • Persoonlijke aandacht en meedenken met onze klanten vinden wij het allerbelangrijkste

Themafeest op het water? Een geslaagd personeelsuitje in Friesland

We zorgen op De Harmonie voor een geslaagd themafeestje – personeelsuitje op het water in Friesland. We kunnen heel het jaar varen, omdat we een aantal verwarmde salons aan boord hebben. Dit betekent dat de temperatuur er nooit te laag zal worden om het water op te gaan. Bovendien kunnen we er met de overdekte delen voor zorgen dat ook regen geen roet in het eten kan gooien. We organiseren het personeelsuitje wanneer u wenst.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan direct contact met ons op

Bent u door uw ideeën heen om een origineel en uniek personeelsuitje te organiseren? Dan denken wij van Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie graag met u mee. Samen zorgen we voor een geslaagd personeelsuitje op het water in Friesland. Wij kunnen en mogen wel spreken van een jarenlange ervaring, aangezien we al sinds 1931 bestaan. Bent u benieuwd naar onze uitgebreide mogelijkheden of heeft u een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!