Trouwen op een boot in Friesland

Trouwen op een boot in Friesland

Bedankt dat u interesse heeft in Rondvaartbedrijf Harmonie. Wilt u een prijsopgave aanvragen, een vraag stellen over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in, wij zullen daarna contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken.

Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie maakt het mogelijk om prachtig te trouwen op een boot

Trouwen is natuurlijk een uniek, bijzonder moment in iedereens leven. Daarom wilt u natuurlijk dat uw bruiloft ook precies aan uw wensen voldoet. Wilt u trouwen op het water in de prachtige omgeving van Friesland, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie! Wij willen u helpen om te zorgen voor de juiste boot zodat u met uw vrienden en familie van een geweldige dag op het water kunt genieten. Wij zijn altijd bezig met klantgericht werken. U kunt er bij ons van uit dat wij er naar streven om zo samen met u een passende oplossing te vinden. Wacht niet en maak gebruik van ons contactformulier om contact met ons op te nemen!

Tijdens een naar wens georganiseerde bruiloft trouwen op het water

Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie wil er samen met u voor zorgen dat u een fantastische bruiloft heeft! Daarom kunnen wij u uitstekend helpen zorgen dat u kunt trouwen op het water zoals u dat het liefst doet. U kunt bij ons trouwen op een boot middenin de prachtige Friese natuur. Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie vindt klantvriendelijkheid, kwaliteit, persoonlijke aandacht en het meedenken met onze klanten altijd het belangrijkst. Al sinds 1931 verzorgen wij unieke evenementen. Hierdoor zijn wij in staat om van uw bruiloft iets bijzonders te maken! Profiteer ook van onze jarenlange ervaring en prachtige schepen.

Aarzel niet contact met ons op te nemen

Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie staat voor u klaar wanneer u er zeker van wilt zijn dat u geheel naar wens op het water kunt trouwen. Wij zijn op verschillende manieren te contacteren. Het is mogelijk om te bellen met 0512 – 512791, u kunt een e-mail naar [email protected] of gebruik maken van het contactformulier. Wij staan u graag te woord of helpen u met het vinden van de ideale vorm van uw evenement!