Wij heten u van harte welkom
aan boord bij Party &
Rondvaartbedrijf Harmonie.

Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie verzorgd sinds 1931 rondvaarten en feesten over de Friese meren. Voor gezelschappen/groepen kunnen wij op een door u gekozen datum een rondvaart/dagtocht plannen met bestemmingen binnen  noord Nederland.

Bedrijven

Wij heten ook jullie bedrijven van harte welkom aan boord.

Party- en Rondvaartbedrijf Harmonie verzorgd sinds 1931 rondvaarten en feesten over de Friese meren. Naast rondvaarten verzorgen wij tevens personeelsfeesten, op maat. Hierbij kunt u denken aan een compleet verzorgde avond met barbecue en livemuziek. Maar ook een luxe uitgebreid warm buffet of een Friese koffietafel behoren tot één van de vele mogelijkheden.

De Harmonie is een rondvaartboot geschikt voor 20 tot 150 personen. De achter salon kan met mooi weer helemaal open waardoor een zonnedek ontstaat. Het schip heeft verwarmde salons waardoor wij het hele jaar kunnen varen. Een gezellige bar, salons met losse tafels en stoelen en een geluidsinstallatie staan tot uw beschikking.

Beleef de Skûtsjesilen wedstrijden met uw bedrijf of personeel of relaties aan boord van de Harmonie.

Folder Harmonie Drachten 2022

Om uw feest dat extra bruisende gevoel te geven kunnen wij de avond aanvullen met Livemuziek. Hieronder vindt u enkele links van bands en DJ’s waar wij mee samenwerken.

  • DJ Eljay
  • Dakkeraf

Of bel voor meer muzikale opties en keuzes Euro entertainment/ Theo Woudstra:
0513 – 68 89 30

Harmonie
Loswal 14
Drachten, 9206 AH

Postadres
Folgersterloane 107
Houtigehage, 9223 LN

Sjoerd Claessens
Schipper & Eigenaar
Party en Rondvaartbedrijf Harmonie